Augmenta la participació a la III Fira d'Entitats de Santa Cristina d'Aro

Nou èxit de la Fira d'Entitats de Santa Cristina d'Aro, que tanca la tercera edició amb un 20% més de participació. Les diferents associacions del municipi es van reunir aquest dissabte a la tarda al voltant de l'Espai Ridaura en una jornada festiva on es va reivindicar la feina, sovint anònima, que tot el teixit associatiu del municipi al llarg dels 365 dies de l'any.
This text will be replaced
 
 
La principal novetat d'enguany, és que s'ha repartit premis entre els assistents a la fira i que s'ha incrementat el gruix d'espectacles de carrer. 
 
Des de l'ajuntament valoren amb satisfacció l'èxit d'aquesta fira, que després de tres anys sense parar de créixer ha aconseguit consolidar-se entre els cristinencs i cristinenques. 
 
A la Fira d'Entitats compta amb la participació de col·lectius d'àmbits ben diversos. En el marc de la col·laboració ciutadana i solidària, hi destaca la presència de la Creu Roja, els ADF's o protecció civil. En l'esportiu, hi trobem les escoltes de futbol i bàsquet, el club de tir amb arc o l'equip de futbol americà d'Els Senglars de la Vall d'Aro, i en el cultural l'escola de dibuix o la colla castellera dels Minyons de Santa Cristina, entre moltes altres associacions. 
 
Al certamen també hi va haver espai pels tallers amb sessions de pintura facial, contacontes o dibuix. La celebració d'aquesta fira és una aposta forta de l'ajuntament per donar visibilitat a les assocacions del municipi i de retruc ajudar-les acaptar nous membres. 
 
Per aplegar el màxim de públic possible, la fira es va fer coincidir amb la 33a edició de mostra de flors del nucli.