Tot a punt per posar en marxa les càmeres de seguretat de Santa Cristina

Santa Cristina d'Aro ja ho té tot a punt per poder posar en funcionament les càmeres de seguretat. L'Ajuntament va convocar un ple extraordinari que ha servit per aprovar la creació d'un fitxer de dades de caràcter personal que donarà legalitat a l'enregistrament d'imatges a la via pública.
This text will be replaced
 
Aquest ha estat el darrer requeriment per poder engegar aquest dispositiu de seguretat a diferents espais del municipi. 
 
Aquest tràmit per legalitzar les càmeres de videovigilància va obtenir el recolzament de tots els grups municipals presents en el ple extraordinari celebrat aquest dimarts a la una del migdia. Menys sort va tenir l'equip de govern de Convergència i Unió i Partit Popular en el segon punt inclòs a l'ordre del dia. La modificació pressupostària sobre diverses subvencions i per unes reparacions va quedar sobre la taula. Cap dels grups a l'oposició va voler donar-hi suport. De fet, el soci del govern de Josep Llensa, Sebastián Mateo va votar en contra i el mateix regidor encara avui de l'equip de govern, Jordi Oriol, va manifestar el seu desacord en presentar aquestes qüestions a quatre dies per les eleccions municipals. Uns arguments que els demés portaveus dels grups municipals van compartir.
 
Una vegada més, l'alcalde, Josep Llensa, va atribuir la manca de concens a les ganes de posar pals a les rodes a la gestió municipal de l'actual govern.
 
Santa Cristina d'Aro ha tancat el mandat gairebé amb el mateix panorama que el va encetar. Amb un govern en minoria que ha estat incapaç d'assolir majories i que ha portat  una governabilitat molt complicada en el si de l'Ajuntament cristinenc.