450 comensals gaudeixen de la 23a Mostra de Tastets de Cuina Casolana de Santa Cristina d'Aro

La cuina que fem a casa però servida com si d'un restaurant es tractés. Santa Cristina d'Aro celebrava  aquest dissabte la 23a edició de la Mostra de Tastets de Cuina Casolana, la cita més esperada de l'any pels qui els agrada menjar i fer-ho bé. 
This text will be replaced
 
50 cuiners amateurs es van posar els devantals per preparar les seves millors receptes per les 450 persones que es van reunir al pavelló municipal d'Esports.
 
Fideuà, suquet de peix, peus de porc amb gambes i cupcakes o varietats de tiramissú de postres són alguns dels plats que es van poder catar a la mostra d'enguany; un certamen que combina la cuina tradicional catalana amb receptes exòtiques provinents d'altres països. 
 
Com és habitual des de fa tres edicions, es serveixen tastets enlloc de racions, de forma que els comensals poden provar un major nombre de propostes. 
 
Enguany la mostra de tastets va coincidir amb la final de la Copa del Rei. Els organitzadors, però, van fer de la debilitat fortalesa i van instal·lar una pantalla gegant al pavelló per tal que el públic no es veiés forçat a triar entre veure el partit o omplir la panxa. 
 
Després de 23 anys la Mostra de Tastets de Cuina Casolana està més que consolidada i aplega tant cuiners com comensals de Santa Cristina però també dels municipis veïns.