Santa Cristina es solidaritza amb el Nepal

Després de la catàstrofe del passat 25 d’abril de 2015 quan un terratrèmol de magnitud 7,8 graus de l’escala de Richter va sacsejar el Nepal i va ocasionar més de 8.000 morts i 17.000 persones ferides, el Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro va iniciar una campanya solidària per recaptar fons i enviar-los al país.

La iniciativa va ser una proposta del fotògraf local Miquel Correyero que havia visitat el país un any abans i sentia la necessitat de col·laborar en algun projecte solidari per donarsuport al país i a tota la població afectada.A partir d’aquí es va donar forma a la campanya que constaria, entre altres, d’una exposició fotogràfica sobre el Nepal, l’edició d’un llibre de fotografies i una xerrada sobre el país. Es van editar 150 llibres i avui podem dir que no només ja els tenim tots venuts si no que en tenim més de 50 d’encarregats i l’Ajuntament ha decidit fer-ne una segona edició.

 

Per poder donar una resposta ràpida a la situació d’emergència en la que es trobava el país, el llibre inicial (amb més de 150 pàgines) es va editar en només 3 dies. Aprofitant aquesta segona edició,el llibre s’ha revisat i ampliat amb noves imatges dels monuments, llocs i persones que probablement ja no es podran tornar a veure mai més.

Una vegada finalitzada la venta d’aquesta segona edició l’Ajuntament enviarà tots els beneficis obtinguts a través d’aquesta campanya del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD)des d’on es faran arribar al país afectat.

L’exposició de fotografies es pot visitar de dilluns a dijous alPunt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro. Les fotografies es poden adquirir a un preumínim de 20€.

Els punts de ventadel llibresón:Oficina de Turisme Santa Cristina d'Aro, Biblioteca Baldiri Reixac, Punt d’Igualtat Santa Cristina d'Aro i Ajuntament Santa Cristina d'Aro, a un preu mínim de 15€.