Repartit el cartipàs a l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro

L'equip de govern de Santa Cristina també s'ha repartit el cartipàs entre els quatre regidors d'Esquerra Republicana, els 2 regidors de Guanyem Santa Cristina des del Carrer i els 2 regidors socialistes d'Independents per Santa Cristina.
 
This text will be replaced
 
Xavier Sala és l'alcalde del poble i responsable polític de les àrees d'Administració, coordinació i secreteria; Personal i Recursos Humans; Governació, seguretat ciutadana i trànsit; relacions institucionals i supramunicipals; relacions amb entitats urbanístiques; Obra Púvlica, Protecció Civil i ADF. Comparteix a més responsabilitats dins de les regidories d'Hisenda i compres, en aquest cas amb el seu company de partit Josep Xifra i Esports i gestió d'instal·lacions esportives amb Xavier Figueras de Guanyarem des del carrer.
 
També d'Esquerra Republicana Josep Xifra a més de ser el 1r Tinent d'Alcalde té les àrees de Via pública i senyalització viària; comunicació i informació; Noves tecnologies i sistemes d'informació i gestió; Polítiques d'estalvi energètic i cultura que comparteix amb la portaveu de Guanyarem des del carrer Sònia Pujol.
 
També d'ERC Sílvia Fonoll és a més de la 4a tinent d'alcalde és la nova regidora de Promoció Econòmica, Turisme, comerç i indúustria, Polítiques d'ocupació, Mercats, relacions amb associacions professionals i Patrimoni.
 
La quarta regidora republicana, Lourdes Fuentes, és la regidora d'Acció Social, Sanitat, Punt d'Igualtat, Banc d'Aliments i de la Dona.
 
Sònia Pujol és la 2a Tinent d'Alcalde i a més és la regidora d'Ensenyament, relacions amb l'AMPA, CEIP I Institut, Escola Bressol, Participació ciutadana i Joventut.
 
De la mateixa agrupació política Xavier Figueras és el regidor de Festes i Oci, Activitats de Lleure, Serveis Municipals, Ràdio Municipal i Colles de Carnaval, una àrea que comparteix amb el socialista Joan Alcalde.
 
Alcalde a més és regidor de la Brigada Municipal, Transport i Mobilitat, Gestió de l'escorxador, cementiris, Medi Ambient i Deixalleria.
 
També d'Independents per Santa Cristina, en aquets cas el portaveu del grup Narcís Palahí, és el 3r Tinent d'Alcalde i regidor d'Ordenació, planejament, gestió i disciplina urbanística; polítiques de sòl i habitatge, Promoció i gestió d'habitatges, Llicències d'Obres i activitats; Edificis Municipals i Habitatge Jove.