Xavi Sala inicia el mandat amb un ple tranquil

El mandat de Xavi Sala com alcalde de Santa Cristina d'Aro comença amb calma. El primer cara a cara institucional entre tots els grups amb representació a l'Ajuntament es va superar sense massa debat
This text will be replaced
Si bé Santa Cristina d'Aro ens tenia acostumats a unes sessions plenàries amb un intercanvi dialèctic fort que solia acabar amb discussió entre govern i oposició o fins i tot entre membres del mateix equip de govern, de moment, el primer ple d'aquest nou mandat liderat pel tripartit format per ERC, Guanyem i Independents s'ha saldat amb una sessió plàcida en la que l'alcalde ha estat capaç de capgirar alguna veu discrepant de l'oposició.
 
Tot i que els tres partits que han quedat fora de l'equip de govern arribaven al ple sense tenir coneixement del cartipàs i els demés temes que es portaven a votació, l'actitut dialogant i la predisposició a canviar el que fes falta del nou alcalde va fer que tots els punts properessin sense cap vot en contra. 
 
Una de les novetats de cara aquests quatre anys és que les juntes de govern també estan obertes a la participació dels grups de l'oposició. Un punt que ha estat aplaudit per tots els partits representats.
 
Pel que fa a les retribucions l'alcalde es va encarregar d'argumentar la dedicació de cadascun dels regidors en les diferents competències adjudicades. El portaveu de Junts, Jordi Oriol, va donar lloar el fet que el govern hagi matingut la mateixa partida a pagar les nòmines tot i que aquest mandat són dos regidors més.
 
Entre els canvis que hi ha hagut destaca el canvi de la disposició de la sala de plens i la nova data de les sessions plenàries, que passarà a celebrar-se els darrers dilluns de mes a dos quarts de nou del vespre.
 
Nova etapa la que ha encetat l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro. Tot indica que el mandat serà tranquil. De moment tot van ser bones paraules i la disposició de tots a sumar perquè el municipi en surti beneficiat.