El Sallés Hotel Mas Tapioles estrena "Suites Nature" per un públic exclusiu

Exclusivitat, relax i un entorn natural privilegiat abraçat per la Vall de Solius. Aquesta és la carta de presentació del Sallés Hotel Mas Tapioles de Santa Cristina d'Aro, que ha creat en plena Costa Brava un espai reservat on poder reposar i gaudir de la natura.
This text will be replaced
Per donar un valor afegit a aquest concepte de tranquil·litat i atreure un públic amb un major poder adquisitiu, el grup Sallés Hotels ha invertit dos milions d'euros en la posada en marxa Suites Nature, un nou concepte hoteler d'allotjaments independents en format bungalow on no hi falta ni el luxe ni la privacitat. 
 
En total s'han instaurat 13 suites domotitzades que incorporen piscina interior o jacuzzi, jardí privat amb vistes a la Vall de Solius i tots els equipaments necessaris per viure una experiència de inoblidable. 
 
El Sallés Hotel Mas Tapioles ha invertit també en remodelar l'spa, una zona adjacent a les suites que ha duplicat el seu espai. 
 
Mas Tapioles també ha millorat la seva zona lúdico-esportiva amb la creació d'un pitch&putt de 18 forats ideal pels amants d'aquest esport i del golf d'arreu del territori. 
 
Totes innovacions promogudes pel Sallés Hotel Mas Tapioles responen a uns hàbits vacacionals cambiants amb clients més exigents que no només volen exclusivitat, sino també valor afegit i experiències personalitzades.