El Destapa Santa Cristina inicia la seva primera edició amb 10 establiments oferint tapes variades

Cada bar que participa d’aquesta ruta gastronòmica ofereix una tapa i una cervesa per dos euros i mig. La campanya s’allargarà fins el pròxim 2 d’agost i coincidirà amb la Festa Major.

La primera ruta de la tapa de Santa Cristina d’Aro se celebrarà del 13 de juliol al 2 d’agost, sota el nom de Destapa Santa Cristina! Aquesta ruta gastronòmica pretén donar a conèixer l’activitat de restauració del municipi. L’organització de la campanya és a càrrec de les àrees de Promoció Econòmica i Joventut de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, comptant amb el suport de Moritz.  

 

Durant tres setmanes els establiments adherits a la campanya oferiran una especialitat de tapa i cervesa de Moritz a un preu tancat de 2,50 euros. A través d’una guia distribuïda per diferents punts de la localitat es podrà conèixer la localització, l’horari, el contacte i la fotografia de la tapa que cada un dels 10 establiments proposen en el marc de la primera edició del Destapa Santa Cristina!   

D’altra banda, per facilitar la participació, les persones que ho vulguin podran optar a tres categories de premis per mitjà de l’aplicació de mòbil Instagram. Per a poder participar-hi caldrà fotografiar cada tapa i penjar-la a Instagram amb l’etiqueta #destapasca2015, indicant el nom de la tapa i l’establiment on la serveixen. Entre totes les fotografies un jurat designat per l’organització del concurs escollirà la tapa més popular (visita guiada per a dos persones a la Casa de la Màgia), la fotografia més esportiva (lot de roba esportiva) i la fotografia més saludable (lot de fruita i verdura ecològica).