L'Oficina de Turisme de Santa Cristina d'Aro atén un 50% més de visites aquest estiu

Les estadístiques registrades des de l’Oficina de Turisme de Santa Cristina d'Aro, confirmen la tendència a la recuperació del sector turístic i en el cas particular del municipi; a la consolidació de la reobertura de l’oficina com a punt de referència del visitant i també per part d’habitants de la població i rodalies.

Enguany s’ha atès un 50% de visitants més que l’any anterior durant els mesos de juny a agost; el turisme francès és l’usuari per excel·lència de l’oficina de turisme a nivell internacional, seguit del turisme de proximitat de Barcelona i rodalies i de visitants del País Basc a nivell nacional.

Pel que fa a usuaris del municipi la tendència també ha estat a l’alça, convertint de nou l’oficina de turisme en un punt de referència i consultes diverses per part dels habitants així com recollida d’entrades i informació sobre els esdeveniments que es programen durant la temporada d’estiu.

Les consultes rebudes majoritàriament són presencials i refermen Santa Cristina d’Aro com a potencial atractiu turístic per el què fa al turisme esportiu o de salut, que busca en el senderisme i les rutes per fer amb bicicleta, una alternativa complementària al sol i platja.

Les vies verdes són també un gran pol d’atracció, tant per famílies, com per grups i també per a amants de l’esport. Aquest potencial permet treballar en propostes per contribuir a la desestacionalització de la destinació.

A nivell de municipi, la Casa Màgica, Romanyà de la Selva i la ubicació d’allotjaments i recursos complementaris són les principals consultes rebudes per part del visitants.  

Encara queda part del setembre, però tot fa pensar que la temporada turística a Santa Cristina d’Aro ha estat de recuperació seguint la tendència general que es recull a nivell global de la destinació Costa Brava i Catalunya.