L'Ajuntament de Santa Cristina es planteja arranjar la carretera de Romanyà

Aquest és el compromís que van arrencar els veïns de la zona de Romanyà de la Selva. L'alcalde s'ha compomès a estudiar el projecte d'arranjament de la carretera que porta a Romanyà.
This text will be replaced
 
Diversos veïns del nucli van ser presents en el plenari que es va celebrar aquest dilluns al vespre per conèixer si l'ajuntament havia inclòs la remodelació d'aquesta via en la proposta de modificació de crèdit del pressupost d'aquest any.
 
La sorpresa va ser que el punt finalment no es va portar a votació. L'equip de govern va decidir retirar-lo amb la intenció que els diferents partits tinguessin més temps per estudiar les partides ja que la informació els va arribar més tard del previst.
 
Davant la demanda dels veïns i coneixent les deficiències i la degradació de la carretera de Romanyà d'uns anys cap aquí, l'alcalde va assegurar que té en compte aquest problema i, a més, va avançar que ja han demanat a la Diputació de Girona que hi destini una partida per poder fer un arranjament integral i que no quedi amb una reforma per sortir del pas.
 
Les obres de millora del ferm de la via que porta a Romanyà de la Selva podrien incloure's en el pressupost municipal de l'any 2016.