Unes 400 persones participen al Terra d'Indiketes

Unes 400 persones van participar aquest cap de setmana en les diferents competicions del Terra d'Indiketes.

This text will be replaced

Enguany amb nous recorreguts. La competició de cursa de muntanya, Sa Guilla, la va guanyar Òscar Carrasco del Matxacuca amb un temps de 2 hores i 14 minuts. En segon lloc, també del mateix equip, va arribar Joseba Samaniego amb 2 hores i 16 minuts i en tercera posició va quedar l'atleta del Trail Running Girona, Pere Quiñones, amb un temps de 2 hores i 18 minuts.

BTT per Carlos Teodoro i Oriol Colomé

La competició de BTT, en la modalitat de Sa Gallina, se la va endur Carlos Teodoro del Bike Area Llagostera amb un temps d'una hora i 17 minuts. Jordi Ruiz del Tencibike va quedar segon amb 1 hora i 19 minuts i Manel Martínez del Fanatik Bikes va arribar tarcer amb 1 hora i 22 minuts.

La modalitat llarga, d'Es Pollastre, va ser per Bicis Esteve. Oriol Colomé va arribar amb 2 hores i 10 minuts. En segona posició Isaac Simon, del Bicigrup, va arribar amb 2 hores i 13 minuts i Roger Argeleguer de Fasol Bikes va completar la ruta amb 2 hores i 18  minuts.

L'organització va canviar els recorreguts per donar més emoció a la competició i recollir algunes de les suggerències dels  participants.