Santa Cristina celebrarà la setena edició del Festiguau

Gossos i propietaris tenen una cita el proper diumenge a Santa Cristina d'Aro. La població celebra la setena edició del Festiguau a la plaça del mercat durant tot el matí.
This text will be replaced
Es tracta d'una diada dedicada al considerat el millor amic de l'home on els amants dels gossos trobaran tot allò que es necessita per la mascota. Al llarg del matí es portaran a terme diferents activitats que faran que la plaça del mercat es converteixi en l'escenari de múltiples propostes. Agility, obediència i habilitats canines però també un concurs de gossos obert a totes les races, procedències i mides.
 
El concurs vol ser l'espai en el qual qualsevol gos, sigui com sigui, tingui el seu moment per poder desfilar davant l'atenta mirada de tots els assistents.
 
El concurs es clourà amb el lliurament de premis que enguany s'ha dividit en vuit categories. Es guardonarà al millor pentitat, el més obedient, el millor gos sense raça, el més orellut, el més veterà, el més jove, el més gran i el més petit. Un desfilada simpàtica que de ben segur aixecarà el somriure dels presents.