Indemnitzaran amb 80 mil euros un dels ferits de l'esllavissada del 2003 a la cala Senyor Ramón

L'Ajuntament de Santa Cristina, la Generalitat i l'Estat hauran de pagar 80 mil euros de forma conjunta i solidària a una de les persones que van resultar ferides en una esllavissada de roques a la Cala Senyor Ramón el 25 d'agost del 2003.
Fa 12 anys d'aquest accident que va acabar amb 2 persones mortes i 3 més de ferides. Una de les víctimes mortals va morir a l'acte, l'altre 2 setmanes després a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital i dels altres 3 ferits un va denunciar la inseguretat de la cala. L'Audiència Nacional finalment ha condemnat a les diferents administracions a indemnitzar aquest ferit per l'esllavissada de roques del 2003. 
 
This text will be replaced
 
Era un 25 d'agost a quarts de 4 de la tarda quan es van desprendre del penya-segat unes roques de grans dimensions que van caure damunt la zona de terrassa de la guingueta de la platja.
 
El denunciant, un informàtic, llavors amb 46 anys, reclamava una indemnització de més de 140 mil euros per 72 dies d'ingrés hospitalari, 688 dies de curació i 369 dies d'incapacitat. La sentència, que arriba 12 anys després de l'accident, l'indemnitza amb 80 mil euros, una xifra que segons recull la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals hauran de pagar de forma conjunta i solidària l'Ajuntament de Santa Cristina, la Generalitat i l'Estat.