Amos i mascotes guadeixen del setè Festiguau de Santa Cristina d'Aro

Animals de dues i quatre potes van reunir-se aquest diumenge al Festiguau de Santa Cristina d'Aro. Tant amos i com els seus companys canins van participar d'aquesta festa d'homenatge al millor amic de l'home que es celebra des de fa 7 anys amb un gran poder de convocatòria. 
This text will be replaced
L'atractiu principal del Festiguau han estat un any més les desfilades, que permeten als gossos enfilar les passarel·les com autèntics models per competir en vuit categories: millor pentinat, més obedient, millor gos sense raça, més orellut, més veterà, més jove, més gran i més petit. 
 
A banda dels animals amateurs, els gossos especialitzats en àmbits com la seguretat, l'assistència o l'exhibició també van gaudir dels seus minuts de glòria aclamats pel públic com autèntiques estrelles. 
 
L'organització del Festiguau és possible gràcies a la col·laboració de les diferents empreses i entitats relacionades amb el món caní com Apa Rodamon o el Club d'Agility de Girona entre moltes altres. Moltes d'aquestes associacions són presents a la fira adjacent a l'escenari de la plaça del Mercat on s'hi poden trobar diversos stands de marxandatge caní a més d'informació de les diferents associacions i protectores. Tot plegat, per cuidar el màxim possible les nostres mascotes i conscienciar sobre la necessitat d'adoptar i de combatre l'abandonament. 
 
L'ajuntament de Santa Cristina d'Aro fa anys que homenatja els animals amb aquesta festa, una ocasió perfecta per passar una vetllada en família i donar a conèixer el municipi. 
 
Aprofitant l'avinentesa d'aquest diumenge, es van instal·lar un stand informatiu i un inflable per contribuir en un altre àmbit que requereix de la conscienciació de tots els ciutadans com és el reciclatge.