El Govern de Santa Cristina no rebaixarà l'IBI i intentarà mantenir la pressió fiscal

El Govern de Santa Cristina d'Aro descarta rebaixar l'IBI tal i com ha demanat l'oposició perquè entén que amb la proposta que han fet damunt la taula els ingressos del consistori disminueixen mentre que les necessitats socials es mantenen.

This text will be replaced

L'Alcalde Xevi Sala ha confirmat a Televisió Costa Brava que el 26 d'obtubre es portaran les ordenances fiscals a plenari amb una campanya prèvia d'informació a la ciutadania.

La voluntat de l'equip de govern és no incrementar la pressió fiscal de la ciutadania però al mateix temps mantenir la qualitat dels serveis socials. En aquest sentit l'alcalde Xevi Sala veu difícili acceptar propostes com les de Junts Per Santa Cristina, que va demanar una rebaixa del 5% de l'IBI.

Pressupostos, al novembre

Les ordenances fiscals són l'avantsala d'uns pressupostos que l'equip de govern tripartit (ERC, Guanyarem i PSC) volen de tall social i oberts a la participació ciutadana. Una participació que es comprometen a anar incrementant després d'ordenar-la per fer-la útil i efectiva. Sobre el pressupost l'objectiu és portar-lo a aprovació abans d'acabar novembre perquè pugui entrar en vigor a principis