Tastets d'esport pels escolars de Santa Cristina d'Aro

Patinatge, tir amb arc, hoquei, tennis... i així fins a 15 activitats esportives diferents. Aquesta és l'oferta que tenen prop de casa els nens i nenes de la Vall d'Aro.
Aquest dimecres els alumnes de l'escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro han participat a les Jornades Esportives Escolars, un dia dedicat a l'esport perquè els alumnes coneguin quines són les activitats esportives que poden practicar prop de casa. El que va néixer fa 7 anys com una jornada de portes obertes en cap de setmana a la zona esportiva cristinenca s'ha convertit des de fa uns anys en un dels dies més esperats pels escolars del poble.
 
This text will be replaced
 
L'activitat l'organitza el departament d'Educació Física de l'escola amb l'àrea d'Esports de l'Ajuntament. L'objectiu és fomentar l'esport entre els més petits i que provant diverses disciplines trobin l'esport que més d'adapta als seus gustos o a la seva destresa.
 
Aquesta tardor han participat a les jornades esportives escolars els nens i nenes de 3r a 6è de primària. A la primavera ho faran els petits, de P5 a 2n. Ajuntament i escola treballen amb la possibilitat de crear unes beques esportives perquè els diners no siguin impediment perquè els nens i nenes practiquin esport.