Èxit del concert final del X Cicle de Corals a Santa Cristina

Amb delicadesa, afinació i harmonia la Coral Santa Cecília de Santa Cristina d'Aro encetava l'últim concert del Cicle de Corals, una cita que enguany ha celebrat el seu desè aniversari.
This text will be replaced
De la mà de la Coral Croscat d'Olot i la Polifònica de Figueres, l'agrupació cristinenca va ser l'amfitriona de la darrera cita del calendari d'aquesta cicle que organitza la Federació Catalana d'Entitats Corals i que inclou 3 trobades entre 3 corals gironines agermandes durant un any. 
 
Durant el concert d'aquest dissabte, que va tenir caràcter gratuït, hi van sonar peces tradicionals, cançons clàssiques i també músiques nadalenques per la imminència del calendari. 
 
Des de la Coral Santa Cecília, mostren durant el cicle les peces que treballen al llarg de l'any buscant cada edició anar un pas més enllà.
 
El Cicle de Corals s'ha convertit al llarg d'aquesta dècada en una cita clàssica al calendari cristinenc, tant pels cantaires com pel públic. 
 
El concert del X Cicle de Corals es va acabar amb el cant conjunt entre les tres corals de "Sota l'Om" d'Enric Morera i "Joan del Riu" amb harmonització de Manel Oltra.