Santa Cristina enceta les festes amb la Fira de Nadal

Torrons, productes nadalencs, figuretes de pessebre, ornamentació i articles de regal. Tot el necessari per posar a punt la casa però també la taula d'aquestes festes es podia trobar a Santa Cristina d'Aro. Un any més la plaça Mossèn Baldiri i Reixach va acollir la Fira de Nadal que permet els dies previs a les dates clau poder fer totes les compres necessàries per arribar a la setmana que ve amb tot llest.
This text will be replaced
Una vintena de parades de comerços locals van donar forma a una jornada ben nadalenca a Santa Cristina. La jornada es va iniciar amb un taller de figuretes de pessebre i va seguir amb el clàssic arbre dels desitjos i el taller de bastons de tió. Un dia farcit d'activitats que va fer que el centre cristinenc s'omplís de gent.
 
Un concert de nadales per part de l'Escola Municipal de Música va servir per posar la banda sonora d'aquesta jornada carregada de tradicions nadalenques.
 
Les activitats de Nadal continuaran la propera setmana, amb la celebració d'una audició dels alumnes de l'escola Municipal de Música, els festivals de Nadal de l'Escola Pedralta i la representació dels Pastorets de Nadal.