Santa Cristina ha engegat el Servei d'Ocupació Municipal

 
Santa Cristina d'Aro ha posat en marxa el Servei Municipal d'Ocupació. Des d'aquest mes de gener tots aquells cristinencs que busquen feina poden adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà per expressar les seves necessitats.
 
Fa anys que des del municipi hi havia en funcionament el Club de la Feina. El Consell Comarcal del Baix Empordà gestionava aquest servei que s'oferia un dia a la setmana. Tot aquell que es trobava fora del món laboral podia demanar hora amb la tècnica responsable que estudiava cada cas i assessorava en què podien fer. Fa uns mesos des de la nova regidoria d'ocupació es va voler analitzar el desenvolupament d'aquest servei i va detectar que tenia algunes mancances que privaven que arribés a la major part de la ciutadania. 
 
Davant aquesta realitat i amb la intenció de continuar oferint aquest servei però de manera més efectiva, des d'aquest any Santa Cristina ha creat el Servei d'Ocupació Municipal.
 
Des de l'Ajuntament tenen la intenció de continuar ampliant aquest servei. En aquest sentit ja treballen per engegar una borsa de treball que uneixi empreses que busquen professionals amb aquelles persones que es troben aturades.