L'escola Pedralta de Santa Cristina sol·licita al departament l'horari intensiu

L'escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro és un dels centres educatius del Baix Empordà que ha demanat sumar-se a la jornada intensiva que des del 2013 porten de manera experimental 5 escoles de la província de Girona, la majoria d'elles a la comarca.
This text will be replaced
Entre les diverses desenes d'escoles que estan fent la petició al departament d'ensenyament hi ha l'escola de primària Pedralta de Santa Cristina. Fa uns dies es va convocar a la comunitat educativa perquè valorés la possible implantació de l'horari compactat i va ser una gran majoria els que aposten perquè els més petits de la casa concentrin les classes al matí.
 
La regidora d'ensenyament, Sònia Pujol, va explicar davant en ple que davant el vist-i-plau de més del 80% de les famílies, han sol·licitat al departament entrar a formar part d'aquesta prova pilot.
 
A Sant Feliu de Guíxols també estan posant en consideració a les escoles de primària del municipi si fan la petició de sumar-se a l'horari intensiu. 
 
Des del departament els han avançat que no serà fins al mes de març quan resoldran quines són les escoles que s'adhereixen al nou horari. Des d'ensenyament admenten que des de que es va posar en funcionament el pla pilot el curs 2012-2013 no han parat de rebre peticions d'escoles demanant informació. De totes maneres la Generalitat insisteix que és una experiència en fase de prova i que encara no s'ha avaluat el seu funcionament.