Noel Ruscalleda i Laura Mesas finalistes de l'Escola Pedralta al Certàmen de Lectura en Veu Alta

En Noel Ruscalleda de 5èB i la Laura Mesas de 4tA són els representants de l'escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro a la final comarcal del 12è Certèmen Nacional de Lectura en Veu Alta que s'organitzarà durant la primavera a Palafrugell.
This text will be replaced
 
Aquets dijous a la tarda els alumnes, professors i famílies de cicle mitjà i superior de l'escola han celebrat el certèmen de lectura en veu alta per tal d'escollir els millors lectors de l'escola. Fa setmanes que l'escola treballa aula per aula ensenyant als alumnes que les lectures si es preparen surten molt bé. Cada aula ha escollit els 4 millors lectors que aquest dijous han competit en el certàmen. En total 200 nens i nenes han participat en el certàmen, de tots ells només 16 han pujat a l'escenari i 4 han estat els afortunats.
 
La lectura que s'han preparat els grumets vermells, és a dir els alumnes de cicle mitjà és 'Arriba el Sr. Flat' de Jaume Copons i Liliana Fortuny. Els grumets verds, de cicle superior s'han preparat el llibre 'L'Oriol Pelacanyes es vol fer d'or' d'Eva Santana. Un dels objectius de l'Escola Pedralta és entusiasmar als petits amb la lectura i ho fan amb el treball diari a l'aula, amb la participació en aquest certàmen de lectura en veu alta des de ja fa 4 anys i també amb una activitat a l'hora d'esbarjo que es diu el Rei de la Lectura.
 
Precisament els voluntaris del Rei de la Lectura han estat els que han portat el fil conductor de l'activitat de l'Espai Ridaura. Han regalat al públic la lectura de fragments del llibre d'Alícia en el País de les Marevelles. El Certàmen de Lectura en Veu Alta s'organitza a través de la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d'Ensenyament.