Falcons -Senglars classificats pels playoff de la lliga

Falcons - Senglars ja estan classificats pels playoff de la lliga. La contundent victòria que els gironins van aconseguir aquest diumenge a casa contra els Almogàvers de Salou combinat amb la derrota dels Eagles, col·loca els Falcons - Senglars als playoff i amb la possibilitat de jugar una de les semifinals en camp propi.
This text will be replaced
Clar domini dels locals des del primer minut del partit i en totes les fases del joc. La defensa va convertir-se en un bloc dur de superar que va acabar forçant 3 punts dels Almogàvers en tres three and out consecutius, i un atac que va fer pujar un 14-0 al marcador, amb curses d'Àlex Márquez i Pedro Gandarillas.
 
En l'únic drive sostingut dels visitants, els Almogàvers van marcar un touchdown. Abans de la mitja part Pedro Gandarillas va aconseguir el seu segon touchdown en atac i el tercer mitjançant una intercepció, que amb grans bloquejos dels companys i trencant uns quants placatges, va convertir en el primer pick six de la  temporada. 
 
Es va arribar al descans amb un 28 a 6 i a la segona meitat els gironins van mantenir la defensa molt segura el que els va permetre aconseguir nombrosos sacks i dos intercepcions més, forçant fumbles com el que va recuperar Marc Ponce a la end zone dels del Tarragonès per pujar un altre touchdown.
 
Un atac més divers, amb diferents formacions i paquets de personal, va permetre veure alguna bona jugada aèria, com les que van acabar amb els touchdowns d'Albert Gil i el darrer de Pedro Gandarillas. 
A banda del bon resultat que els col·loca a la semifinal en acabar el partit Falcons - Senglars destacaven que el gran paper de Pedro Gandarillas durant el matx, dient que era una de les notes positives de la jornada. Un jugador en edat cadet que està trobant el seu lloc a la categoria sènior.
 
Bon partit el del diumenge a Santa Cristina, però amb la mirada posada a la següent jornada quan es veuran les cares amb els Uroloki de Barcelona amb qui es disputen la segona plaça i amb ella el fet d'assegurar-se jugar la semiginal a casa.