Santa Cristina té el preu per metre cúbic d'aigua més alt de la comarca

Segons un anàlisi de l’Agència Catalana de l’Aigua, Santa Cristina d’Aro està entre les dues poblacions gironines de més de 5.000 habitants amb l’aigua més cara.
This text will be replaced
D’acord amb dades publicades pel Diari de Girona, el preu per metre cúbic d’aigua al municipi cristinenc és de 2,12 euros, incloent-hi els imports del cànon de l’aigua, la depuració i el clavegueram. Un import que només es supera a Tossa de Mar, on el preu s'enfila fins els 2'21 euros. 
 
L’anàlisi de l’ACA es basa en les tarifes vigents el 2015 i s’ha portat a terme a partir de consultes de les ordenances fiscals, edictes de la comissió de preus i informació publicada pels ajuntaments catalans. 
 
Seguint el municipi de Santa Cristina d'Aro, els preus més alts del Baix Empordà són a Palamós amb un cost total d’1'90 euros, Castell-Platja d’Aro a,b un preu d’1’81 euros, Sant Feliu de Guíxols amb 1’72 euros, Torroella de Montgrí amb 1’50, Palafrugell amb un cost del cicle de l’aigua d’1'45 euros i Calonge amb 1’36.
 
En aquesta comparativa, l’ACA especifica que si més d’una empresa presta servei en un municipi, només s’ha tingut en compte la companyia que subministra l’aigua al nucli urbà i que disposa de més abonats. També s’ha aclarit que els preus no inclouen l’IVA i que al ser preus màxims autoritzats, poden no coincidir amb els imports finals.