Francesc De Lanuza guanya la IV Marató de les Vies Verdes

 
Francesc De Lanuza es va proclamar vencedor de la IV Marató de les Vies Verdes amb un temps de 02:38:58. En categoria femenina, la guanyadora va ser Pilar Xufre, amb 03:28:04.
This text will be replaced
 
La prova, que es va disputar enguany entre els municipis de Girona i Castell - Platja d'Aro, va comptar amb més de 2.000 corredors inscrits i oferia la possibilitat de competir en tres disciplines més, a part dels 42 km, totes amb arribada al palau d'Esports i Congressos Platja d'Aro: els 30 km, amb sortida de Cassà de la Selva; la mitja marató, des de Llagostera; i els 10 km, prova que començava a Santa Cristina d'Aro. 
 
Els vencedors en aquestes tres distàncies més curtes van ser, respectivament, Pere Boadas, Marc Martínez i David Gubau. En dones, les primeres classificades van ser Rebecca Bunting, Leonor Font i Paula Salgado. 
 
Més enllà de la competició, des de l'organització hi ha una intenció manifesta d'atreure a turistes i famílies a conèixer millor les Vies Verdes.
 
La prova celebrada aquest diumenge entre les comarques del Gironès i el Baix Empordà era la segona d'un circuit d'un total de cinc maratons disputades en vies verdes al llarg de l'estat espanyol. La primera va realitzar-se a Madrid, mentre que les properes es duran a terme a Tarragona, Castelló i el País Basc.