L'Ajutament de Santa Cristina d'Aro presenta els pressupostos i inversions del 2016 a la ciutadania

Santa Cristina d'Aro ha presentat el pressupost i el pla d'inversions 2016 en una jornada de portes obertes a l'Ajuntament. El pressupost ordinari d'enguany és de 7.086.000 euros que es presentarà en el ple ordinari d'aquest mes de febrer.
 
This text will be replaced
 
Els veïns i veïnes de Santa Cristina aquest divendres al vespre també van poder assabentar-se, amb l'explicació de l'alcalde i els seus regidors, de quin és el pla d'inversions previst per aquest 2016. 
 
Són un total de 1.230.000€ que es destinaran a millores pel municipi. La inversió més gran que es farà serà de 352.000 euros que aniran destinats a l'asfaltatge de carrers. També s'invertiran 119.000 euros a construir jocs infantils a les urbanitzacions, la plaça dels Països Catalans i la plaça de la Bella Pedra.
 
Una vegada el projecte del pressupost d'ingressos i despreses 2016 estigui aprovat, l'Ajuntament presentarà el pla d'inversions al ple del mes de març, els diners dels quals sortiran del romanent de tresoreria de l'exercici 2015 positiu. 
 
El nou equip de govern de Santa Cristina treballa per aconseguir un procés de participació ciutadana en què els ciutadans puguin opinar i estar al cas de tot, per això han presentat els pressupostos oberts a tothom.