Lliuren els premis del I Concurs de Microrelats sobre dones

El lliurament dels premis del concurs de microrelats ha estat l'acte central del Dia Internacional de les Dones de Santa Cristina. Tot i que s'han programat diferents activitats a l'entorn d'aquesta efemèride l'entrega de guardons d'aquesta concurs que el municipi estrenava ha centrat la celebració de la diada.
This text will be replaced
I és que Santa Cristina es va avançar uns dies al Dia de la Dona, que és aquest 8 de març, i ja dissabte va organitzar el lliurament dels premis del concurs. Es tracta de la primera edició del concurs de relats curts on l'únic requisit era fer una narració de 300 paraules basat en la vida d'una dona.
 
En total 34 persones han participat en aquest concurs. Una xifra que ha sorprès a l'Ajuntament que considera que l'activitat oberta a totes les edats ha tingut una molt bona acollida.
 
Malgrat han estat més d'una trentena finalment el jurat va haver d'escollir a qui atorgava el primer, segon i tercer premi valorats amb una tablet pel guanyador, i 100 i 75 euros pels llocs més baixos del podi respectivament.
 
A banda cadascun dels participants van rebre un petit record que els va servir per immortalitzar aquest fotografia de família en acabar l'acte.
 
El concert de la coral Xàntica va servir per tancar el lliurament de premis del concurs de microrelats cristinenc. Dos tallers han acabat de farcir les activitats emmarcades en el Dia Internacional de les Dones a Santa Cristina d'Aro.