Un centenar d'escaladors competeixen a Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro va reunir aquest dissabte un centenar d'escaladors al campionat d'escalada TX Bloc, enguany conegut popularment com a "Basco Bloc". La prova es va celebrar al rocòdrom de l'Associació Esportiva Matxacuca, on des dels 8 fins als 40 anys van enfilar-s'hi escaladors top en les categories d'infantil, cadets i màsters. 
This text will be replaced
De 9 del matí a 8 del vespre, els participants van anar desfilant per un pavelló d'esports cristinenc amb un ambient plenament festiu. Empesos no només per la preparació física sinó també per la tècnica, els diferents escaladors van anar superant obstacles que posen a prova la seva resistència i capacitat de superació. 
 
L'escalada és una modalitat esportiva de moda que cada any compta amb més adeptes. Des de Santa Cristina, reivindiquen que tot i que l'afició està en auge, falten instal·lacions més enllà de l'àrea metropolitana de Barcelona. 
 
El TX Bloc és un dels dos tornejos d'escalada en bloc que impulsa l'Associació Esportiva Matxacuca i que completa "Es Lluert" a l'estiu dins del Terra d'Indiketes.