8 restaurants participen al Destapa 2016 de Santa Cristina d'Aro

Estimular el gust, omplir la panxa i tenir una excusa per reunir-se amb els amics. Tot això s'aconsegueix amb una tapa, i a Santa Cristina d'Aro en tenen 8 per degustar en una nova edició de la campanya Destapa
This text will be replaced
Des d'aquest divendres tots els qui passin pel municipi podran tastar propostes tan suggerents com el calent de pernil amb formatge i anxova de l'Escala, torrada amb hamburguesa d'alls tendres, magdalena de truita de patata amb salsa brava, montadito de pernil a la brasa. El preu de les tapes serà de dos euros i mig i s'hi inlourà un quinto de Moritz. 
 
Destapa premiarà els més actius a les xarxes socials, els ruteros i també els establiments participants. 
 
Aquesta és la segona edició del Destapa. Aquesta campanya gastronòmica va iniciar-se per primer cop el passat estiu i arran de l'èxit assolit l'ajuntamentha apostat per celebrar-la dos cops l'any i promocionar així la població i els seus restauradors. 
 
El Destapa d'hivern s'ha impulsat coincidint amb la Setmana Santa i s'acabarà el dia 10 d'abril.