Els Minyons de Santa Cristina celebren el seu primer aniversari

La plaça de la Bellapedra de Santa Cristina d'Aro ha tornat a tenyir-se de verd poma, el color de la camisa de la colla castellera Minyons de Santa Cristina. Aquest diumenge al migdia els Minyons cristinencs han celebrat el seu primer any des que es van batejar amb una diada plena d'èxits.
This text will be replaced
 
Els Minyons de Santa Cristina han descarregat tots els castells que han portat a plaça, entre ells un dos de sis, un dels castells dels quals la colla tenia dipositades més esperances. A banda d'aquest, els amfitrions de la jornada han començat la diada amb un pilar de dol, un pilar caminat i un 3 de 6 amb agulla i una torre de sis, tots ells descarregats amb èxit.
 
Després d'un any del seu bateig, els membres de la colla cristinenca estan molt orgullosos del que han aconseguit.
 
La celebració del seu primer aniversari lluint el color verd poma que els representa a les places d'arreu del país és una fita molt important per aquesta jove colla castellera. Amb la nova temporada ja estrenada, els Minyons de Santa Cristina han sortit a la seva plaça amb més forces que mai i amb orgull de portar el verd poma com a únic color.
 
A la celebració d'aquest primer any dels Minyons de Santa Cristina, també hi han participat la colla castellera Xerrics d'Olot i els Vailets de l'Empordà de Castelló d'Empúries.