Santa Cristina formalitza el reciclatge de llibres a l'institut

L'Ajuntament de Santa Cristina formalitza el projecte Reciclatext. Des de fa prop de dues dècades els alumnes cristinencs de l'Institut Ridaura poden adherir-se al reciclatge de llibres de consulta. 
This text will be replaced
L'Ajuntament ha donat suport econòmic al projecte des del curs 97-98, però és ara quan el consistori aprova de manera oficial, signant el document que acredita que recolzaran el projecte Reciclatext entre els ajuntaments de Santa Cristina i Castell-Platja d'Aro, el professorat i l'AMPA de l'Institut Ridaura des del curs 2016-2017 i fins el 2020-2021.
 
El projecte del qual se'n poden beneficiar els alumnes des de primer fins a quart d'ESO permet reciclar els llibres de consulta que tinguin una durada escolar útil superior a un curs, racionalitzar la despesa en els llibres que s'han d'adquirir, a banda de racionalitzar la despesa en llibres i ensenyar a compartir el material amb els demés companys. Una adhesió que ha vingut motivada per diferents objectius.
 
La participació al projecte és voluntària, per tant el que no vulgui formar part del reciclatge no estarà obligat a donar els llibres al sistema ni a pagar la quota de manteniment així com que tampoc podrà percebre la subvenció dels llibres de text.
 
Una vegada es tinguin els llibres que s'han de repartir entre els alumnes, el nou convenir ha de garantir que el repartiment sigui equitatiu, segons l'ús de cada llibre.
 
El Reciclatext suposa un estalvi del 80% del cost dels llibres a les famílies. Els alumnes es trobaran els llibres a l'aula el primer dia de curs.