Prop d'un centenar de parelles participen en el campionat de botifarra cristinenc

Prop d'un centenar de parelles van participar en el clàssic campionat de botifarra de Santa Cristina d'Aro. Com cada any des d'en fa 22, Santa Cristina celebra l'1 de maig amb l'organització d'aquest campionat que amb el pas dels anys s'ha convertit en un dels que té més solera de l'entorn. 
This text will be replaced
A banda de les parelles formades per persones de les poblacions més properes, el campionat cristinenc ha aconseguit després de més de vint edicions arrastrar participants d'arreu del país.
 
L'Espai Ridaura va acollir el campionat que es va allargar diverses hores i del qual tots els participants en van sortir amb un tapet personalitzat i un pernil sota el braç. Però com a totes les competicions la victòria només la saboregen uns pocs. Enguany els guanyadors es van repartir mil euros en premis. El primer lloc de la classificació va ser per la parella formada per Jordi Pucurull de Montblanc i Alex Armengol de Vilanova i la Gestrú. Pel que fa al guardó a la primera parella local va ser per Miquel Bassas i Jaume Bassas. Dos cristinencs que han convertit la botifarra en la seva gran afició.
 
Durant el campionat que es va disputar diumenge les parelles van haver d'anar superant diferents eliminatòries. Tambés es va premiar a les parelles classificades en tercera posició.