Cultura, lleure i gastronomia al I Spring Social Festival de Santa Cristina d'Aro

Arriba a Santa Cristina d'Aro el primer Spring Social Festival. Cultura, lleure, música i gastronomia s'uneixen el 14 i 15 de maig en aquest nou esdeveniment que és una evolució de la clàssica fira d'entitats cristinenca. Si abans el teixit associatiu del poble es reunia en stands per informar de la seva activitat, a l'Spring Social Festival tindran la oportunitat de mostrar el que fan en qüestions tan diverses com ioga, zumba, papiroflèxia, futbol americà, reiki o ceràmica entre d'altres. 
This text will be replaced
Al recinte del pavelló i la zona esportiva, s'hi portaran a terme tot de demostracions gratuïtes amb la finalitat que els potencials interessats en implicar-se en l'activitat d'una associació puguin provar de primera mà si és o no del seu agrat. 
 
A banda de la mostra d'entitats, la fira es completarà amb una zona de Happy Food Trucks, on s'hi podrà trobar gastronomia argentina, mexicana, sushi, carn ecològica, sopes nòrdiques o entrepans d'autor entre altres. L'experiència s'amenitzarà amb música en directe. 
 
Spring Social Festival neix amb l'objectiu de donar un nou impuls al teixit associatiu del municipi i posar de relleu la feina que fan al llarg de tot l'any. 
 
L'esdeveniment s'arrodonirà amb un espai de mercat amb diverses parades d'artesania i tallers infantils.