Les entitats es donen a conèixer a l'Spring Festival de Santa Cristina

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro ha acollit la primera edició de l'Spring Social Festival, que és en bona part una continuació modernitzada i actualitzada de la Fira d'Entitats Cristianenca que s'havia celebrat de forma anual. 
Cada una de les associacions d'aquest municipi de la Vall d'Aro han muntat la seva parada a la zona esportiva i, molt més enllà de donar-se a conèixer d'una manera merament informativa, han organitzat diferents actes per tal d'atreure els curiosos a que visquin l'experiència de formar part del teixit associatiu en primera persona. 
 
Així, tots els que s'han acostat a Santa Cristina a conèixer la seva gent i les seves entitats han pogut practicar nombroses activitats que van, per exemple, des de l'escalada fins al patinatge, passant pel futbol americà, l'orientació, el ioga o el cant coral.
 
 Amb els objectius de fomentar l'associacionisme, però també de promoure el municipi, l'oferta de les entitats cristinenques s'ha vist complementada amb espectacles, tallers per a públics de totes les edats i la gran novetat de l'espai Happy Food Trucks, una concentració d'autocaravanes que han ofert una mostra de diferents tipus ben variats de gastronomia.