La Fira Girocaça de Santa Cristina acosta la caça al gran públic

Amb les finalitats d'aglutinar els diferents sectors del món de la caça i d'intercanviar impressions entre els diversos representants que en formen part, però sobretot també de fer-se veure al món, Santa Cristina d'Aro va acollir aquest dissabte la Fira Girocaça 2016.

This text will be replaced


D'aquesta manera, qui es va acostar a Santa Cristina va poder veure parades d'armers, venedors de roba tècnica de caça o software especialitzat, entre d'altres, així com una extensa mostra en la que els diferents particulars hi van exposar els seus gossos de caça de senglars, perdius o conills. Tot això amb un gran objectiu final: que la societat entengui i no estigmatitzi el punt de vista dels caçadors, que només a la província de Girona són unes 10.000 persones.

La jornada, que inicialment s'havia de celebrar a Roses, es va aprofitar per dur a terme dues importants trobades ben assenyalades a l'agenda: l'assemblea general de la Federació Catalana de Caça i la reunió de colles senglaneres de Girona.

També es van programar diverses activitats d'entreteniment pels assistents com tir amb arc, espectacles de falconeria, inflables pels més petits, degustacions d'embotits elaborats amb carn de caça o un dinar de germanor que estava previst per unes 300 persones, però en el que es van superar amb escreix les expectatives degut a l'elevada assistència de gent a l'espai Ridaura de Santa Cristina.