Santa Cristina d'Aro adquireix uns terrenys on podria ubicar la ciutat esportiva del Llagostera

El ple de Santa Cristina d'Aro ha aprovat una modificació de crèdit per valor de 391.000 euros. D'aquest paquet, la partida més destacada són els 310.000 euros que es destinaran a la cessió anticipada d'uns terrenys de 41.000 metres quadrats sobre l'actual zona esportiva i de dues finques més de 72.0000 i 3.000 metres quadrats respectivament.
This text will be replaced
260.000 euros d'aquesta adquisició es finançarien amb una operació de préstec. Des de l'equip de govern justifiquen la compra dient que es tracta d'una bona oportunitat per ampliar el patrimoni de l'ajuntament i que a hores d'ara Santa Cristina s'ho pot permetre. 
 
La Unió Esportiva Llagostera és qui impulsaria aquest projecte de ciutat esportiva a Santa Cristina d' Aro després d'haver sondejat diversos municipis més de la província. Des de l'ajuntament, van insisitir en desvincular la compra dels terrenys a l'arribada del Llagostera, defensant que la oportunitat és igualment bona vingui o no finalment el club del gironès. 
 
D'entre els grups de la oposició només es va comptar amb el favor de Convergència i Unió. Al torn d'intervencions, es posar en entredit la necessitat de comprar uns terrenys tan amplis amb operació de préstec sense tenir la certesa que el Llagostera acabarà desenvolpant el projecte. 
 
Des de l'ajuntament van assegurar que s'han reunit de forma setmanal amb la Unió Esportiva Llagostera i que la intenció del Club és instal·lar la zona esportiva a Santa Cristina tant si mantenia la categoria com si baixava a Segona B, com finalment a succeït. 
 
El govern però, entén que sense un pas previ de l'ajuntament demostrant que disposa d'aquests terrenys no hi haurà res en ferm. 
 
El ple d'aquest mes de maig va acabar amb el comiat de Jordi Oriol com a portaveu de Junts per Santa Cristina per raons professionals. D'ara en endavant, el substituirà Marius Aliu.