Audicions dels alumnes de l'Escola de Música de Santa Cristina

Un hit d'Adele ha servit perquè l'Adriana, l'Ester i la Laia demostressin damunt l'escenari i davant d'un públic molt entregat el que han après durant el curs a l'Escola de Música de Santa Cristina d'Aro.
S'acaba l'any escolar i amb ell les diferents activitats extraescolars. A Santa Cristina fa anys que com a cloenda del curs de l'Escola de Música s'organitzen unes audicions en format de concert on els alumnes delecten a amics i familiars amb els coneixements musicals apresos en els darrers mesos.
 
This text will be replaced
 
L'Espai Ridaura ha acullit 18 actuacions dels joves músics que s'inicien amb els instruments de guitarra i bateria. La setmana passada van ser els alumnes de piano i cordes els encarregats de pujar damunt l'escenari i la setmana que ve ho faran els de sensibilització i cant. Per tots ells, alumnes i professors el dia de l'audició és un moment de nervis i emocions.
 
Els germans Martín han tocat junts el clàssic 'Smoke on the water' de Deep Purple. També ha sonat l'Empordà de Sopa de Cabra, peces de Paco Valeriano, i els estudiants de bateria han escollit Gert Bomhof per ensenyar la seva destressa amb les baquetes.