'Et volem veure la cara', l'eslògan de la Festa Major de Santa Cristina d'Aro

Per la Festa Major de Santa Cristina d'Aro 'Et volem veure la cara'. Aquést és l'eslògan amb què s'ha presentat aquest any una festa major en què l'Ajuntament cristinenc ha volgut que tothom sigui la cara protagonista de la festa. 
 
This text will be replaced
 
La campanya publicitària d'aquesta festa major va començar unes setmanes enrere i cada dilluns s'ha anat destapant una pista perquè els ciutadans poguessin anar descobrint de què es tractava això de 'et volem veure la cara'. Aquest divendres al vespre es va fer la presentació i la descoberta d'aquest forat blanc que tenen les samarretes d'enguany en què cadascú s'hi podrà dibuixar la seva cara. Una manera original i divertida de fer que tothom sigui el protagonista de la Festa Major i que, a més, tindrà premi.
 
La Festa Major de Santa Cristina se celebrarà del 21 al 25 de juliol i com cada any serà una festa que manté el format que ha vingut triomfant els darrers anys, amb concerts i activitats gratuïtes a diverses places del municipi i que comptarà amb les actuacions musicals destacades de l'Orquestra Di-versiones divendres 22, el concert i ball de Festa Major que farà l'Orquestra Metropol el dissabte 23, o el concert i ball de la Chapó Orquestra de diumenge 24. A banda de la música també hi haurà activitats pels més petits, la cursa popular de l'estiu o la trobada castellera amb els Minyons de Santa Cristina.
 
Per aconseguir les samarretes de la Festa Major d'enguany es poden reservar a la pàgina web et volemveurelacara.cat o anar-les a buscar a l'Oficina de turisme, a l'Ajuntament o al pavelló d'esports. Tenen un preu de 5€ i porten un retolador permanent perquè cadascú pugui dibuixar-s'hi la seva cara.