Primer Market Solidari de l'Oncolliga a Santa Cristina d'Aro

El poble de Santa Cristina d'Aro es va bolcar aquest dissabte amb una nova iniciativa solidària de la delegació local de la Fundació Oncolliga: el primer Market Solidari
This text will be replaced
 
Aquest mercat, situat a la plaça Mossèn Baldiri Reixach, va estar integrat per diverses parades d'artesania i productes "hand-made" com pintures, joies, cabassos o pastisseria. Tota la recaptació obtinguda a partir de la venda d'aquests articles es destinava als projectes de l'Oncolliga.
 
A més a més dels productes venuts, un dels principals reclams de la tarda per a recollir donatius van ser els sortejos, com els d'una nina creada especialment per a l'ocasió, una capsa amb un assortiment de "cupcakes" i un sopar per a dues persones a qualsevol restaurant cristinenc, com a premi més esperat.Aquest darrer obsequi era un oferiment de l'Ajuntament local, que va agrair de tot cor la tasca que duen a terme les associacions com l'Oncolliga. 
 
Al llarg de la tarda es van poder gaudir també de diverses demostracions, tallers i actuacions, com la dels timbalers de Santa Cristina.