Visites guaides a la Cova d'en Daina per viatjar a la prehistòria

És molt difícil saber amb exactitud com era el dia a dia durant la prehistòria. Per intentar recrear-ho, però sobretot perquè la gent pugui conèixer un dels monuments megalítics més importants de Catalunya, l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro organitza des del passat mes de maig fins al proper octubre una sèrie de tallers i visites al dolmen de la cova d'en Daina
This text will be replaced
 
Conèixer totes les característiques específiques d'aquest dolmen, però també coses més concretes com saber com es tallaven les eines de sílex o com es feia foc és possible amb aquestes visites guiades. I és que entendre el món megalític és més senzill si es fa a l'entorn del Massís de les Gavarres i l'Ardenya, considerada la segona zona en importància de les comarques gironines. 
 
Tot i que ara pugui semblar molt evident la rellevància d'aquest patrimoni, no sempre s'ha tingut en compte i no ha estat fins els darrers anys que, tant des de les institucions públiques com del món de l'associacionisme, s'han començat a emprendre iniciatives que permetessin conéixer i valorar monuments com el de la cova d'en Daina.
 
Per poder participar de forma gratuïta a les visites guiades a la cova d'en Daina, organitzades un cop per mes, els interessats s'han d'apuntar a l'Oficina de Turisme de Santa Cristina d'Aro.