Èxit de la 5a Passarel·la de Moda Costa Brava a l'Espai Port del Festival Porta Ferrada

En un entorn i amb uns mitjans dignes de les grans cites de l'agenda del món de la moda. Així és com van sortir a lluir les millors peces de roba  de les botigues que participaven a la 5a Passarel·la de Moda Costa Brava, que per primera vegada es va celebrar a l'Espai Port del Festival Porta Ferrada
This text will be replaced
 
D'aquesta manera la iniciativa de l'Associació de Comerciants de Sant Feliu, que va néixer en petit comitè amb una desfilada al Monestir i que, des d'aleshores, va anar canviant d'emplaçament, va donar un salt qualitatiu en un espai preparat per grans esdeveniments. La resposta de públic va estar a l'alçada de les circumstàncies i més d'un miler de persones van anar a veure els ocasionals models ganxons que donaven a conèixer el producte que es pot trobar a les botigues de la ciutat. 
 
A l'entorn de l'Espai Port s'hi va poder veure també un market amb estands dels mateixos comerciants que participaven a la desfilada i els assistents van poder gaudir de sortejos, així com espectacles i música en viu al 'village' de l'Espai Port.
 
Els comerciants de Sant Feliu i el Festival Porta Ferrada han impulsat diverses mesures més de col·laboració. Una d'elles és l'oferiment de descomptes a les botigues ganxones amb la compra d'entrades pel Festival.