Tot a punt per la Festa Major de Santa Cristina d'Aro

 
Santa Cristina d'Aro ultima tots els preparatius per la seva setmana gran, la de la Festa Major. I és que des del dijous 21 de juliol fins el dilluns 25 de juliol, cinc dies farcits d'activitats i esdeveniments, la població de la Vall d'Aro no descansarà. 
This text will be replaced
 
Des de l'Ajuntament i la resta d'associacions involucrades amb Santa Cristina, amb la idea de combinar diversos elements per tenir una Festa Major amb els punts justos de tradició i modernitat, la idea ha estat que es poguessin programar actes de tots els tipus i per a totes les edats, per tal de cobrir tots els perfils de públic i enganxar la gent a viure la Festa Major com a seva.
 
El gran tret distintiu d'aquesta Festa Major serà, sens dubte, la campanya que s'ha fet enguany per promoure-la. Sota el lema "Et volem veure la cara", l'Ajuntament ha posat a la venda una samarreta que ve amb un retolador de regal que serveix precisament perquè cadascú se la pugui personalitzar amb el dibuix d'un rostre en un espai en blanc al centre de la samarreta. A més de tenir un record original de la Festa Major,l'autor de la millor creació guanyarà un viatge. 
 
Durant cinc dies Sant Cristina oferirà actes de tota mena: els castellers o el correfoc li donaran el toc folclòric; la nit oferirà opcions per a totes les edats, des del tradicional ball d'orquestra fins als concerts pels més joves, encapçalats per la cita amb Di-versiones la nit del divendres; i també hi haurà lloc per tot tipus d'activitats lúdiques i esportives, com curses i bicicletades populars, o campionats de tir amb arc, petanca i, fins i tot, menjar síndria.