Més de 500 corredors a la 30a edició de la Cursa Popular de Santa Cristina d'Aro

 
Gairebé 500 atletes van participar aquest dissabte en un dels actes més importants de la Festa Major de Santa Cristina d'Aro, la cursa popular.
This text will be replaced
 
 
Enguany la prova esportiva celebrava la seva trentena edició i ho va fer amb un gran nombre de corredors provinents d'arreu del Baix Empordà. La cursa, dividida en sis franges d'edat, dues reservades per als més petits, una primera de 1000 metres i una segona pels joves de 3.300 metres. La resta de participants, també dividits segons l'edat en cinc categories, van córrer 7,5km.
 
Els tres primers classificats en la prova absoluta masculina van ser Jordi Rabionet, Dani Cuartero i José Luis Cruz, en la categoria femenina Eugènia Miró, Carmen Maria Rodríguez i Paloma Lobera.
 
Les tres quartes parts del recorregut de la prova més llarga, de gairebé 8 km, es desenvolupa per pistes forestals. Passa, entre altres indrets, per la urbanització del Golf, per diversos punts del poble de Solius, el mas Dalmau, per sobre el convent de Santa Elena i el restaurant Mas Pla, i de tornada passa pel casc urbà de Santa Cristina d'Aro, per la pista forestal paral·lela al Ridaura. Un recorregut molt agradable que és clau perquè corredors d'arreu de la comarca vinguin a disfrutar-lo i repeteixin any rere any.
 
La cursa popular ha estat un acte més del gran ventall d'activitats que s'han celebrat durant aquest cap setmana a Santa Cristina en motiu de la Festa Major.