Castells de sis a la Festa Major de Santa Cristina

Els Minyons de Santa Cristina van celebrar el seu dia gran amb la Diada castellera de la Festa Major de Santa Cristina d'Aro. Per acompanyar-los en una de les dates importants del calendari de la colla van comptar també amb la presència dels Castellers de Montcada i Reixac i els Castellers de Santpedor
This text will be replaced
 
La Plaça de la Vella Pedra va ser plaça de sis aquest dissabte, i és que a excepció dels pilars inicials i finals de quatre, totes les construccions que les tres colles van portar als seus programes van ser de sis pisos. 
 
Els amfitrions van acabar descarregant dues de les tres estructures que portaven a plaça, el tres i el quatre de sis, mentre que es van encallar en dues ocasions amb el tres de sis amb l'agulla, que va quedar en intent desmuntat. Tot i això les sensacions dels verd poma van ser bones, i és que la Festa Major va ser la cita ideal per fer debutar diversos castellers de tronc  en una colla que creix dia rere dia.
 
Per la seva banda, les colles convidades van descarregar tots els castells portats a plaça.  En el cas de Montcada i Reixac van ser un tres de sis amb l'agulla, un dos de sis i un quatre de sis. Els Castellers de Santpedor van completar també la torre de sis, a més d'un tres de sis i un tres de sis aixecat per sota.