Exit de públic al VIII Retrobem la Sarsuela

Santa Cristina d'Aro és dels pocs municipis catalans fidels al gènere de la sarsuela gràcies a la seva cita anual amb aquest tipus de música: el Retrobem la Sarsuela, que enguany va arribar a la seva vuitena edició i que va servir d'homenatge al baríton Enric Sacristán.

This text will be replaced


La nit va començar amb un record a Sacristán, que va morir l'octubre passat i que va ser un dels intèrprets més importants de sarsuela a tot l'estat.

El programa, interpretat per l'Orquestra Lírica de Granollers, va estar dividit en dues parts. A la primera es va posar en escena una part de dues destacades obres de Martínez Valls: "Cançó d'amor i de guerra" i "La legió d'honor". A la segona es van repassar obres que, tot i ser reconegudes, acostumen a ser menys interpretades, com "La duquesa del Bal Tabarín", "La pícara molinera" o "Romanza Húngara".

L'espai Ridaura va mostrar un ple absolut i l'organització se'n va congratular, i és que degut al context polític i social actual és complicat programar sarsuela amb èxit.

El VIII Retrobem la Sarsuela va comptar amb els cantants Mireia Dolç, Cristina Gómez, Josep Lluís Blanch, Rafael Miralles, Argentina Sosa, Cris Viñas, Marc Calvo i Manuel Andrés com a protagonistes de la nit.