500 esportistes participen a la marxa Terra d'Indiketes de Santa Cristina d'Aro

Gairebé 500 esportistes han participat aquest diumenge a la vuitena edició de la prova esportiva Terra d'Indiketes de Santa Cristina d'Aro.
 
This text will be replaced
 
A dos quarts de nou puntuals van sortir els cicites de muntanya per fer la primera prova del dia, la cursa del pollastre, i a les nou en punt va ser el torn dels corredors i caminants que tenien per davant una marxa d'uns 22km amb 1.100 metres de desnivell per les muntanyes cristinenques de l'Ardenya i la zona de Carcaixells. Sa Guilla és la cursa a peu, una prova esportiva molt tècnica en la que els corredors han de pujar i baixar muntanyes i a més en algun punt estirar de cadenes i cordes per arribar a dalt, una prova molt divertida i alhora agradable a la vista pel paisatge que es pot veure durant tot el recorregut.
 
Des de l'Associació Esportiva Matxacuca que són els qui organitzen aquesta prova estan molt satisfets de la participació que tenen cada edició però reconeixen que el nombre d'esportistes ha anat baixant aquests últims anys amb el boom i 'la febre del running'.
 
Un any més i ja en són vuit edicions de Sa Guilla i catorze del Pollastre i la Gallina, els més valents s'han engrescat a fer aquestes proves que a banda de l'esport ofereixen les vistes d'un paisatge del tot especial.