Santa Cristina inicia el camí cap el pressupost participatiu

Santa Cristina d'Aro inicia el camí per elaborar el pressupost municipal amb la participació de la ciutadania.  Els primers a donar la veu han estat als joves de la població. Es pretenen celebrar diverses assemblees amb els veïns per tractar les diverses àrees d'on es podrien desenvolupar projectes que els ciutadans consideressin prioritaris, la primera d'aquestes trobades s'ha fet amb la franja d'edat més jove la municipi. 
This text will be replaced
Durant aquesta assemblea s'ha posat sobre la taula quines són les accions que ja hi ha engegades i quines són les necessitats que es detecten. Tot seguit els presents han pogut debatre sobre les mancaces que té Santa Cristina i quines d'aquestes es podrien solventar amb el pressupost municipal.
 
Des del consistori consideren important donar la oportunitat als veïns per elaborar el full de ruta econòmic de cara el 2017. El gruix de les assemblees està previst pel dissabte 24 de setembre. Una jornada per la qual s'han preparat fins a 10 reunions en les que es volen tractar totes les temàtiques a la fi d'aconseguir una bona radiografia del Santa Cristina actual i de les necessitats de cara el futur més immediat.