La granja de pollastres encén els ànims al ple de Santa Cristina

El malestar per la granja de pollastres de Solius va tornar a copçar el debat del ple de Santa Cristina d'Aro arran d'una moció presentada pel Partit Popular. El document, que no va prosperar, proposava entre altres tornar a valorar la idoneïtat de l'espai o fer una consulta popular per plantar-se davant d'una qüestió que segons el PP no agrada a pràcticament ningú. 
This text will be replaced
Des de l'equip de govern van afirmar que no es pot fer una consulta sobre un projecte que ja té tots els permisos, i que a més s'hauria de comptar amb un difícil aval de la Generalitat.  Pel que fa a la posició del PP, es va retreure al regidor Sebastián Mateo que no alcés la veu quan es el projecte es va plantejar per primer cop i ell formava part de l'equip de govern. 
 
Una posició contrària a la moció del PP que va ser compartida per la resta de la oposició, que li va recriminar que faltés a les comissions on es va debatre la qüestió. 
 
Mateo va acceptar la seva part de responsabilitat i es va defensar afirmant que si no va frenar el projecte va ser perquè considerava que alguna trava administrativa l'acabaria aturant. 
 
Al plenari d'aquest mes de setembre es van aprovar també dues mocions d'urgència, l'una per introduir clàusules socials per la contractació i l'altra per tirar endavant el Pla funcional per la biblioteca municipal.