La cristinenca Nuri Dalmau és l'actual campiona de Catalunya de Pitch & Putt

La Nuri Dalmau és l'actual campiona de Catalunya de Pitch & Putt. Va aconseguir el títol al campionat celebrat al municipi de Sant Cebrià de Vallalta al Maresme. Dalmau va completar el campionat amb 113 tocs igual que les rivals Montserrat Garcia, Marilyn Holmes i Mª Angels Taulats però va aconseguir el desempat i la victòria després de fer birdie en el 1r forat.
La jugadora destaca l'alt nivell de les seves rivals algunes d'elles jugadores molt joves que es preparen al Centre d'Alt Rendiment. Tot i el nivell de les seves contrincants Dalmau va tenir un campionat rodó que li va permetre proclamar-se com la millor jugadora de pitch & putt de Catalunya.
 
This text will be replaced
 
La cristinenca Nuri Dalmau és la mare d'una família d'apassionats al pitch & putt. Ella, el seu home i els seus dos fills tots juguen en aquest esport i competeixen plegats en campionats per parelles. El jugador més destacat de la família és el seu fill Marc Lloret, 3 vegades campió de Catalunya i jugador de la selecció amb qui ha aconseguit el títol de campió del món. Els èxits del seu fill la van empènyer a practicar aquest esport i aquest setembre s'ha convertit en la campiona de Catalunya de Pitch & Putt.
 
Dalmau aprofita cada tarda per jugar a pitch&putt amb amics i companys d'afició que es troben al Pitch & Putt de Platja d'Aro. Junts han aconseguit millorar la tècnica, pujar el nivell i emportar-se títols cap al Baix Empordà.