Formació del nou voluntariat a l'ADF Gavarres - Marítima

Aquesta setmana s'està fent un curs de formació per voluntariat nou que es vol incorporar a l'Agrupació de Defensa Forestal Gavarres - Marítima.
This text will be replaced
 
Durant aquests primers dies del curs que s'està fent des de la seu de l'ADF Gavarres Marítima de Santa Cristina d'Aro aquests aspirants a voluntaris han conegut què fa l'entitat, com ho fa i amb quines eines. També se'ls deixa molt clar què significa la paraula voluntariat i quina carrera interna poden fer dins l'ADF. Després d'uns dies seguits de curs la formació continuarà al llarg de tot l'any, això sí, cadascú s'ha de comprometre a l'assistència que creu que pot complir.
 
En aquest curs s'hi han inscrit 13 persones compromeses amb la natura. Al llarg de l'any podran acompanyar als ADF a les tasques de prevenció que realitzen habitualment conscienciant a la població i mantenint nets camins, espais oberts i punts d'aigua. Els ADF també participen en situacions d'emergència donant suport als bombers però per arribar-hi s'ha de superar una formació posterior.
 
Aquest curs es fa només una vegada a l'any i serveix per incorporar nous voluntaris a l'Agrupació de Defensa Forestal però també per reciclar als que ja hi ha. Actualment són 60 voluntaris apuntats a l'ADF Gavarres Marítima i de tots ells en són una vintena d'actius.