L'explosió d'una caldera provoca un incendi en un pis de Santa Cristina d'Aro

Ensurt a Santa Cristina d’Aro per l’explosió d’una caldera en un edifici. Els fets s’han produït passades les dues de la tarda d’aquest dilluns en un edifici de 4 plantes situat a la plaça Mossèn Baldiri Reixach. Tot apunta que el foc ha començat per l’explosió d'una caldera de gas mentre un dels veïns es dutxava. 

This text will be replaced
Els ocupants de l’immoble han vist com començava a escampar-se fum per l’edifici i han sortit el carrer per por que el gas de la caldera generés una explosió a gran escala.  Ha estat el president de la comunitat de veïns qui ha avisat els Bombers, els quals han desallotjat de forma preventiva tots els pisos. En poc menys de mitja hora han tingut l'incendi controlat. 

Finalment tot ha quedat en un ensurt i no hi hagut ferits ni danys importants. S’hauria cremat només la terrassa i la cuina del pis on s’ha generat l’averia de la caldera a més, això sí, de fumarades per tot l'edifici. 
 
L'incendi ha generat una gran expectació al carrer entre els vianants i ha congregat, a més dels Bombers, a Mossos d'Esquadra, Policia Local